home


Vastgoed & aanbesteding - ICT & Internet - Contracten & ondernemingsrecht
Introductie

Mr R.D. (Robbert) Luteijn studeerde tussen 1985-1989 rechten aan de Universiteit van Utrecht. Van 1990-1994 was hij als advocaat werkzaam bij Nauta Dutilh te Amsterdam. Na een verblijf van zes maanden te Londen trad hij in 1994 in dienst bij Coopers & Lybrand (Legal Services), sedert de fusie met Pricewaterhouse in 1998 opererend onder de naam PricewaterhouseCoopers NV Legal Services, alwaar hij hoofd van de sectie Vastgoed-, Bouw- & Aanbestedingsrecht was. De afdeling Legal Services is in 2000 verzelfstandigd onder de naam "Landwell advocaten" (correspondent lawfirm van PricewaterhouseCoopers NV) en is 2003 gefuseerd met van Doorne advocaten te Amsterdam.

Sedert 2000 is hij werkzaam onder de naam Lexecon. Sedertdien heeft hij zich in het bijzonder toegelegd op:

Naast genoemde werkzaamheden adviseert hij ondernemingen en instellingen in diverse sectoren over diverse uiteenlopende onderwerpen en vraagstukken van juridische aard. Zie contracten & ondernemingsrecht.

Hij is als interim-jurist onder meer werkzaam (geweest) voor de Hollandsche Beton Groep (HBG, thans Koninklijke BAM-Groep), Albert Heijn, Heijmans, Smiths Food Group/PepsiCo, woningcorporatie Portaal en Blauwhoed (projectontwikkeling).

Hij is redactielid van de Tender Nieuwsbrief en publiceert regelmatig over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van vastgoed(ontwikkeling)- en aanbestedingsrecht. Zie publicaties.

Hij is tevens oprichter van Lexecon free lance & interimjuristen: een netwerk van en voor free lance & interimjuristen.


home